scandic-grandVälkommen att boka boende för Orienterings SM 2017

Vi har 2 hotell i Örebro, Scandic Grand Hotel som är ett citybeläget hotell med närhet till det mesta, en härlig jacuzzi på vår relax att varva ner i efter en hård tävling. Vår restaurang är populär bland våra gäster och erbjuder varierade rätter och en härlig stämning.
Scandic Örebro Väst är vårt mer familjeorienterade hotell med lekrum, inomhus pool och gym. Vår restaurang är mycket populär bland gäster och Örebroare, belägen 3km utanför citykärnan vid E18/E20 med gratis parkering utanför hotellet. På Scandic Örebro Väst har vi många flerbäddsrum som har upp till 4 riktiga sängar på rummen som uppskattas av både familjer och olika sportlag. På båda våra hotell har vi en stor frukostbuffé med mycket för alla t.ex. en egen allergen/vegan sektion för de som behöver specialkost samt mycket annat smått o gott att njuta av och lägga grunden för en bra dag.

Pris:
Enkelrum 850kr/natt
Dubbelrum 950kr/natt
Trebäddsrum från 1150kr/natt
Fyrbäddsrum från 1350kr/natt, alla priser är inklusive frukostbuffé.

Ni kan boka ert boende fram till 4 veckor innan ankomst, om ni söker boende närmare ankomst vänligen kontakta hotellet direkt för tillgänglighet.

Betalning sker på plats vid incheckning. Avbokningsbart fram till 18.00 på ankomstdagen.

Bokas via vår hemsida med bokningskod BSMO200417, har ni frågor kontakta vår bokning på
Scandic Grand Hotel på 019-767 43 10 eller orebrogrand@scandichotels.com
Scandic Örebro Väst på 019-767 44 10 eller orebrovast@scandichotels.com

Interior photographs of Scandic HotelsInterior photographs of Scandic HotelsInterior photographs of Scandic Hotels

Share